Beltug

ALERT: Beltug aanbevelingen - Het einde van roaming in Europa op 15 Juni 2017


 
 

Door de Europese verordening 'Roam Like at Home' worden vanaf 15 juni 2017 de kosten voor mobiele roaming in Europa afgeschaft. Het gebruik van mobiele communicatie in Europa wordt daarmee een stuk handiger. Weg met de druk om de roaming af te zetten en op zoek te gaan naar een wifi-netwerk bij reizen in de Europese Unie.

Toch zitten er een aantal addertjes onder het gras. Daarom heeft Beltug een aantal aanbevelingen samengebracht voor bedrijven. Het is geen goed idee om niet bij de gevolgen stil te staan.

Onderhandelen met de operatoren en facturen controleren is de boodschap!

De aanbevelingen zijn gebaseerd op de teksten van de EU en op de inbreng van onze leden; ze zijn hier beschikbaar in het Nederlands en worden tevens volgende week in het Frans gepubliceerd.

 

Vriendelijke groeten
Beltug team
 
 
 
Over Beltug
Met meer dan 1350 leden uit 430 bedrijven, is Beltug de grootste Belgische vereniging van ICT-beslissers uit verschillende economische sectoren en de overheid. Het beheer van softwarelicenties, cloud, IT beveiliging, IT-contracten, enterprise mobility, bescherming van privacy en van gegevens, IoT,… staan op onze agenda. www.beltug.be
 
Contact: Danielle Jacobs, Directeur Beltug, +32 495 10 88 51, danielle.jacobs@beltug.be